Toimitusajat - UKK

Miksi kaupassamme on pitkät toimitusajat?

Yksinkertainen vastaus on, että näin saamme pidettyä tilaukset toimituskuluttomina ja hinnat alhaisina koska niitä ei tarvitse varastoida Suomessa.

Tavarat siis lähetetään suoraan tavarantoimittajalta asiakkaillemme. Tavarantoimittajista suurin osa sijaitsee Kiinassa ja siellä valtio avustaa paikallisia toimijoita niin, että hyvin isoja paketteja lukuunottamatta he maksavat toimituksen. Meidän asiakkaat pääsevät siis hyödyntämään tätä kivaa palvelua suoraan eivätkä joudu myöskään maksamaan toimituksista.

Koska toimitukset siis lähetetään asiakkaillemme ulkomailta toimitusajat menevät sinne 2-3 viikkoon. Uskomme kuitenkin, että yleensä nopeaa toimitusta mukavampi asia on ilmainen toimitus ja halvat hinnat!

Tavarantoimittajamme ovat erittäin luotettavia ja kaikki tilaukset tulevat aina perille. Ongelmatilanteissa asiat hoidetaan meidän toimesta luonnollisesti kuntoon. Suomen päässä toimituksen loppuun hoitaa Posti, joka tuo paketit perille yleensä kirjeenä tai maksikirjeenä koosta riippuen.