Toimitusehdot

Toimitusehdot ja maksutavat
 – Voimassa 20.5.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Voltage eCommerce Oy, (Perustettu 2017, Y-tunnus 2838332-2, ALV rek. kotipaikka Tampere). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen


Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.customplektrat.fi ostoskorin kautta tai customoitujen plektrojen kohdalla sähköpostitse. 
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää tilaajan oman, toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Maksutapoina on tällä hetkellä käytettävissä PayPal sekä Stripe, jotka molemmat tarjoavat mahdollisuuden luottokorttimaksuhin yleisimmillä korteilla. Suomalaisista maksupalveluntarjoajista käytössä on Checkout.fi, jonka kautta onnistuu mm. verkkopankissa maksaminen.

 

Toimitusaika

Toimitusaika tilauksille on n. 2-3 viikkoa johtuen siitä, että kaikki tuotteet lähetetään tavarantoimittajilta suoraan asiakkaalle kotiin. Näin tuotteiden hinta saadaan pidettyä minimissä ja toimitus aina ilmaisena asiakkaalle kun Postille ei tarvitse maksaa.

Toimitustapa ja toimituskulut


 

Kaikki toimitukset ovat kaupassamme ilmaisia. Tavaran pienestä koosta johtuen tavarat lähetetään useimmiten kirjeenä. Tavarantoimittajat sijaitsevat ulkomailla ja he lähettävät tuotteet parhaaksi katsomalla tavalla. Suomen päässä kuljetuksen hoitaa Posti ja he toimittavat tilaukset perille useimmiten kirjeenä tai maksikirjeenä.

Vaihto- ja palautusehdot


Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruutusilmoituksen jälkeen asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista ja olemme teihin yhteydessä palautusten hoitamiseksi peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Jos peruutatte tilauksenne, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja tuotteen takaisin saatuamme ja tarkistettuamme tuotteen uudelleenmyyntikelpoisuuden uutena tuotteena. Suoritamme palautuksen maksuna ilmoittamallenne pankkitilille, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja 100% myyntikelpoisia tuotteita. Emme lunasta palautuksia matkahuollosta vastaanottajan maksamina tai postiennakkomaksuja sisältävänä postista.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden kohdalla

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen customplektrat@gmail.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme rekisterinpitäjänä kaikki henkilötiedot, jotka annat meille tai jotka saamme vieraillessasi sivustollamme tai ostaessasi tuotteitamme, voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja henkilötietojen suojauskäytäntöämme noudattaen. Sama pätee kaikkiin tällaisiin yhteistyökumppaneidemme käsittelemiin henkilötietoihin.

Voimme ottaa tai yhteistyökumppanimme voi ottaa sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa, kun olet tehnyt ostoksia meillä. Yhteydenotto voi tapahtua sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse tai muulla tavoin.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä on henkilötietojen suojauskäytännössämme, joka löytyy täältä.

Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Customplektrat.fi toimii osoitteessa:

Voltage eCommerce Oy

Sammonkatu 41a7

33540 Tampere